Pastry on my mind
Een exclusief event waarbij we niet alleen verder bakken aan je business maar ook je gebak naar een hoger niveau tillen!
Pastry on my mind
Is jouw bruidstaart echt lekker? Hoe kan je dat zeker weten? Nou... door mede experts te laten proeven! Want smaken verschillen. Daarom heb ik "Pastry on my mind' bedacht. Het event waar we de smaken van onze creaties gaan perfectioneren. Niet alleen je gebak krijgt een upgrade, maar ook je business.
Dit gaan we doen
We gaan niet alleen praten, maar net als onze bruidsparen gaan we proeven. Vraag jij jezelf wel eens af hoe jouw eigen creaties smaken? Denk je goed na over de harmonie van smaken tijdens het ontwikkelingsproces? Voorafgaand aan het evenement ontvang je een opdracht, waarbij we gezamenlijk het resultaat zullen proeven en bespreken. Na deze proeverij is het tijd voor een inspirerende mastermind-sessie waarbij één van de onderwerpen de proeverij voor bruidsparen zal zijn. Om goed te kunnen werken moet je ook goed voor jezelf zorgen, dus met een heerlijke lunch om van te genieten tussendoor!
Locatie: Word bekend gemaakt!
Datum: dinsdag 24 september van 10:30 tm 14:30
Ticket
inclusief lunch: €89.,50
early bird lancerings prijs
Normale prijs €137,50
Dit evenement gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en er is plaats voor maximaal 5 deelnemers. Op deze manier kunnen we voldoende tijd en ruimte vrijmaken om ieders creaties uitgebreid te bespreken en aandacht te besteden aan ieders onderneming.
Lancering in september
Dit pilot event vormt slechts het begin voor een grotere lancering. In september wordt een exclusief programma onthuld. Als deelnemer aan het pilot event, heb jij als eerste toegang tot een plek in dit programma. Wil je nog even sparren over het evenement op de 23e? Boek dan nu jouw matchcall hieronder.
Aanmeldformulier
Early bird ticket
verkoop sluit over
Eetclub meets mastermind
Lekker eten EN aan mijn bedrijf werken met gelijkgestemden, het zijn twee van mijn grote passies. Ik ben een groot liefhebber van heerlijk eten, het is natuurlijk niet voor niks dat ik Bakverhalen ben gestart. Het is de essentie van wat ik doe: prachtig gebak met bijzondere smaken maken. En die smaak is essentieel! Een prachtige bruidstaart die nergens naar smaakt, daar heeft niemand het over. Het is deze passie die ik wil inzetten om jou als patissier te helpen je gebak naar een hoger niveau te tillen. Doe je mee?
Pastry on my mind
Twijfel niet langer en meld je aan. Samen bakken we jou business naar een hoger niveau. Een extra taartlaag op alle vlakken!
Foto's van Alexandra Vonk, Laura Vulto, Kiki van Dam, Kuenzli Photography, Sophie Prins